Kite Reparatie

Je kan bij ons meer doen dan alleen een kite kopen! Wij helpen je zo snel mogelijk weer veilig het water op als je kite kapot is! KiteOnly is als kitesurf shop gespecialiseerd in tube kite reparatie. Kleine scheuren maar ook compleet doorgescheurde kites repareren wij voor je in Groningen.

Velen van ons hebben er helaas al eens mee te maken gehad; je kite is kapot. Een kleine lek of een dikke scheur!?
Soms valt het onder de fabrieks garantie en het kan het zijn dat iemand anders aansprakelijk is. In alle gevallen moet je kite snel en professioneel gerepareerd worden.

Kites kunnen per post worden aangeleverd, woon je in de omgeving van Groningen / Friesland dan kun je de kapotte kite natuurlijk langsbrengen!
Ook als je een waardebepaling / taxatie van je kapotte kite of de schade aan je kite nodig hebt kun je het bovenstaande formulier invullen, of mail ons info@kiteonly.nl

Prijslijst kite reparatie bij KiteOnly.nl

Scheur in het doek:

0- 30 cm €20 - €40
30 - 100 cm €30 - €50
100 - 150 cm €50 - €80
150+ cm €80 - €100

Als er een heel paneel vervangen moet worden, of de scheur gaat door tot aan de leading edge / strut rekenen we 20 tot 50 euro extra.
Stuur voor de zekerheid even een duidelijke foto op.

Scheur in Leading edge & strut

0 - 30 cm €30 - €70
30 - 100 cm €70 - €90
100 + cm €90 - €110

Bladders

Plakken (klein gat) €20
Plakken (groot gat) €30

Ventiel vervangen €20 - €30
Strut bladder vervangen €40 - €50
LE bladder vervangen €80 - €120
Complete materiaal check €15  (aanrader)

Kitesurf materiaal, kites en lijnen moeten 100% in orde zijn. Controleer je kite altijd elke kite sessie op gebreken. Dit voorkomt grotere schade aan je kite en eventueel ongelukken.
Kites dienen altijd schoon en droog aangeleverd te worden. Dit om tijd te besparen en om schade aan onze kite repair apparatuur te voorkomen!
Lever jij een natte vieze kapotte kite aan voor kite-reparatie bij KiteOnly.nl dan zijn wij helaas genoodzaakt tien euro extra kosten in rekening te brengen.
Geef altijd duidelijk aan waar en wat gerepareerd moet worden aan je kapotte kitesurf kite. Voor vijftien euro extra controleren wij de hele kite op kleine gebreken.

Product contact
Contact informatie
Please type the letters and numbers below
View as Grid List

2 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

2 Items

per page
Set Descending Direction